Wednesday, April 27, 2011

CASTIGA BANI CU FLIXYA !


Despre Internet am afirmat ca este un loc in care se pot castiga bani relativ usor,fara a necesita investitii mari singura conditie este sa ai un computer conectat la internet si desigur capacitate de munca .Astazi va voi prezenta cum anume puteti castiga bani prin diferite posturi ca de ex:video,audio,poze,bloguri.
Flixya este un portal online de video sharing in care puteti castiga bani cu ajutorul videoclipurilor,imaginilor.Care este secretul acestui program? Raspunsul este Google adsense.
Pentru a putea castiga bani cu Flixya mai intai de toate trebuie sa va creati un cont de google adsense.Cum puteti face asta? Raspunsul este foarte simplu nu trebuie decat sa acesati linkul urmator http://www.google.ro/intl/ro/ads/ si sa incepeti sa va creati propriul dumneavoastra cont
Daca nu v-ati creat contul de aici nui nici o problema il puteti face atunci cand va inregistrati ca utilizator pe platforma Flixya
Cand incepeti procesul de inregistrare automat va va spune sa va creati un cont de google Adsense ,dupa ce procesul de inregistrare s-a incheiat veti primi o parola si un username cu care va puteti accesa contul si astfel veti putea incepe sa adaugati imagini video,fotografi,va veti putea crea propriul dumneavostra blog si astfel incepe a castiga bani.
Mult succes si spor la munca!

No comments:

Post a Comment