Brandul La Boucherie reprezinta un lant de restaurante si are ca meniuri preparate din carne de vita,aperitive,fripturi,salate,deserturi.Primul restaurant La Boucherie a fost creat in anul 1974 la Megeve Franta de catre Jacques Salmon .Dupa 5 ani de la lansarea primului restaurant Jacques deschide un al doilea restaurant in Annemasse iar in anul 1987 isi consolideaza brandul La Boucherie care poate fi obtinut si in sistem franchiza.
In continuare va voi prezenta ce anume trebuie sa stiti si sa faceti pentru a intra in posesia ei:
Franchiza La Boucherie este disponibila in Romania avand doua afaceri distincte "La Boucherie cafe" si "La Boucherie Restaurant
Conditii accesare franchiza:
- durata contractului 10 ani
- drept de exclusivitate pe tara
- transmitere completa de know-how
- asistenta totala pentru implantarea restaurantelor
- dreptul de a deschide 3 restaurante in decurs de 3 ani
- training pe o perioada de 2,3 luni din partea franchizorului(companiei mama)
- pregatire pentru inaugurarea resturantului prin prezenta unuia dintre reprezentanti companiei
- sustinerea franchizatului de la inceputul contractului pana la sfarsitulu lui
- restaurant cu un numar de 100 -150 locuri
- vadul trebuie sa fie in centru orsului
- suprafata 350-450 m in centrul orasului
- capital 44 500 euro pentru Boucherie Cafe si 54 500 euro pentru Boucherie Restaurant
- taxa de franchiza 4% din rulaje
- redeventa de 3000 euro pentru fiecare restaurant in parte
No comments:
Post a Comment