Monday, August 15, 2011

CUM SA AJUNGI PE PRIMA POZITIE IN MOTOARELE DE CAUTARE

Pentru antreprenorii care demareaza afaceri in mediul online ajungerea pe primele pozitii in motoarele de cautare reprezinta un deziderat foarte important deoarece acest lucru poate sa reprezinta cheia dezvoltari oricarei afaceri online.Un studiu arata ca cei care folosesc motoarele de cautare 40% dintre ei aleg siteul de pe prima pozitie.Rapoartat la acest studiu este foarte important pentru cei care beneficieaza de pagini web sa fie cat mai sus pe motoarele de cautare astfel incat pagina web sa devina din ce in ce mai populara printre utilizatori.O strategie eficienta de marketing poate sa va aduca beneficii pe termen lung .
La noi in tara siteurile bune au cateva sute de mii de vizitatori pe zi,in timp ce marile companii din lume au milioane de vizitatori pe zi.
Probabil va intrebati cum de companii gen:(eBay,Amazon) au ajuns la aceasta performanta ? Raspunsul este simplu si anume prin realizarea de campani de marketing care la nivelul acelor compani se ridica la sume colosale .Campaniile de marketing al acestor compani sunt realizate de catre specialisti in SEO(Search Engine Optimization) scopul acestora este sa faca pagina web respectiva cat mai populara .
Orice campanie de marketing prevede anumite costuri mai mari sau mai mici in functie de marimea companiei si bugetul fiecarei pentru activitatile de marketing.
Un specialist in SEO trebuie sa tina cont de raportul cost beneficu si anume sa realizeze campanii de marketing astfel incat beneficiile sa fie mai mari decat costurile privind activitatea de marketing.

Sfatul pe care vi-l dau este acela de a va consulta cu un specialist SEO daca doriti ca pagina dvs web sa ajunga pe primele pozitii in motoarele de cautare .Specialistul in SEO foloseste diverse strategii de marketing care va ajuta sa va promovati afacerea la scala cat mai mare.

In prima etapa a muncii sale specialistul SEO cauta sa realizeze o analiza si o evaluare atenta a siteului si sa vada daca siteul respectiv are sau nu nevoie de modificari.
O alta parte a muncii sale este aceia de a identifica cele mai bune cuvinte cheie sau "Keywords" care sunt cel mai folosite de catre utilizatori in motoarele de cautare .

Un lucru important de catre trebuie sa tinem cont este acela ca motoarele de cautare indexeaza fiecare pagina a siteurilor .Daca nu aveti capacitatea pentru a analiza continutul si rankul siteurior folositi web crawlerul pentru a analiza continutul paginilor web si a identifica acele cuvinte cheie care sunt folosite in interogari de catre utilizatori.Astfel folosind acele cuvinte cheie adecvate poate sa va ridice pagerankul siteului.Acest proces de insertie a cuvintelor cheie este facut in timpul optimizari de catre specialistul in SEO .

Ca urmare a aplicarii acestor masuri page rankul siteului se schimba de catre moatoarele de cautare dand o mai mare popularitate si fluidizare a siteului ce va aduce in mod constat traficul de care aveti atata nevoie.Important de stiut ca pentru a mentine page rankul siteului constant acesta trebuie updatat constant de catre specialistul in SEO

No comments:

Post a Comment