Thursday, January 13, 2011

Povestea lui Matt Wilson fondatorul UNDER30CEO



Under30CEO a fost fondat in 2008 ,pentru a ajuta tineri antreprenori cu sfaturi si idei tineri care vor sa isi demareze propria afacere.
Ca un tanar ambitios Matt si -a descoperit aptitudinile antreprenoriale de pe bancile facultati el absolvind "Managementul Afacerilor'' la Universitatea Bryant University".In timpul facultati el a fondat "Collegiate Entrepreneur's Organization " o fundatie prin care isi arata dispretul pentru cei ce aleg sa lucreze in marile corporati.
Organizatia sa ajungand sa aiba la un moment dat 150 membri,si gazduind diferite evenimente
,networking,ateliere de lucru,sali de conferinte.Dupa terminarea studiilor in 2008 viata lui se schimba dramatic,se intoarce in orasul natal East Fishkill New York impreuna cu mama sa.
El este fortat de imprejurari si hotareste sa se implice in afacerea imobiliara a parintilor lui la inceputul recesiunii economice pentru a putea plati taxele si datoriile la stat,astfel se hotareste sa sape santuri.Datorita noului sau loc de munca el nu mai are nici timp ,nic energia necesara pentru a se gandi la propria sa afacere.

Dupa o conversatie cu prietenul sau Jared O'Toole ,Wilson intemeiaza compania UNDER30CEO astfel lua nastere reteaua sociala pentru antreprenori evoluand intr-un site cu continut bogat .Wilson si O'Toole si au pus toate cunostintele,aptitudinile in practica pentru a le oferi consultanta tinerilor antreprenori .Portalul online bazandu-se pe utilizatori,servicii de consultanta si publicitate .wilson afirma ca situl sau atrage cam 150 000 de vizitatori pe luna.

No comments:

Post a Comment