Thursday, July 28, 2011

CUM SA MARESTI CTR-UL PAGINI TALE WEB
















Cu toti stim cat de important este o pagina web pentru ati promova propria afacere.Sa presupunem ca pagina dvs web are reclame platite gen:Google adsense,CTR devine un factor destul de important ca pana la urma este o oportunitate de a castiga niste bani prin programul Google Adsense.Este evident ca inscrierea paginii web in motoarele de cautare si rezultatele inscrieri in motoarele de cautare sunt foarte importante .
Odata ce pagina web este inscrisa in motoarele de cautare(gen:Google) trebuie sa stim cateva lucruri astfel incat sa beneficiem de cel mai mare CTR pe care poate sa il receptioneze siteul respectiv.O pozitionare cat mai buna in motoarele de cautare si un Page rank cat mai mare este lucrul cel mai de pretuit lucru pe care al trebui sa il facem,ca pana la urma cu cat avem mai multi vizitatori cu atat vom castiga mai multi bani.Sunt mai multe modalitati prin care puteti sa va inbunatatiti rezultatele pe motoarele de cautare.
In momentele urmatoare va voi prezenta doar cateva modalitati prin care va puteti inbunatati CTR pe motoarele de cautare gen:Google.

1 Lucreaza in HTML cu titlul tau

Este titlul html al tau important? Include cele mai importante cuvinte cheie si fraze in el? Chiar daca sunt persoane care considera ca titlul pagini tale web in format html nu este foarte importanta ,sunt multe persoane care considera formatul titlului in html trebuie inbogatit cu cuvinte cheie.Daca considerati ca titlul pagini web nu va aduce clikurile necesare,incercati sa faceti mici modificari la titlu prin adugarea unui cuvant sau cuvinte ,puneti alte cuvinte cheie care sunt mai pertinente pentru afacerea dumneavoastra si vedeti ce rezultate obtineti.Daca rezultatele sunt mai bune atunci folositi-le.

2 Daca Pagerankul nu este satisfacator cu acele cuvinte cheie ,mariti numarul de linkuri pentru acele cuvinte cheie

Nu uitati! textul linkurilor este foarte important pentru ca este o buna oportunitate de a fi indexat de motoarele de cautare .De aceea va recomand sa includeti"Cuvinte cheie" in continutul textelor

3 Descoperiti ce parte a pagini web este indexat de motoarele de cautare si incearca sa -l optimizezi

Uneori motoarele de cautare posteaza bucati aleatori ale codului html ale pagini web ,uneori acestea poate sa vina din formatul html al titlului si din descrierea cuvintelor cheie.Alteori va vor arata titlu dvs html si apoi un fragment din textul pagini web.Indiferent care este cazul incercati sa aflati ce anume indexeaza motoarele de cautare si optimizati-l.

No comments:

Post a Comment