Thursday, February 17, 2011

FRANCIZA MY GYM


Franciza My Gym a creat un program si niste facilitati extraordinare menite sa-i ajute pe copiii intre 3 luni si 9 ani sa se dezvolte din punct de vedere fizic, cognitiv si emotional. Cursurile nostre saptamanale, structurate pe grupe de varsta includ dans, muzica, jocuri, gimnastica, sporturi si alte activitati originale.

Facilitatile de o calitate ireprosabila ale My Gym au echipamente confectionate pe comanda, a caror configuratie este schimbata in fiecare saptamana pentru a le oferi copiilor de fiecare data o experienta noua, plina de entuziasm. Personalul nostru beneficiaza de o pregatire indelungata si amanuntita, iar programele noastre au castigat numeroase premii, astfel ca My Gym si-a castigat reputatia celui mai bun program timpuriu de invatare de acest gen.

Centrul De Fitness pentru Copii My Gym este dedicat imbunatatirii vietii copiilor si familiilor din intreaga lume. Misiunea noastra este sa cream facilitati, programe si servicii care sa ii ajute pe copii sa se dezvolte prin dezvoltarea aptitudinilor, increderii in sine si unei imagini pozitive asupra lor insisi, care sunt atat de necesare pentru a deveni adulti sanatosi.

Ne dedicam intreaga atentie ingrijirii copiilor, tratarii lor cu intelegere si cu o atitudine pozitiva, mentinand o atmosfera plina de sprijin si necompetitiva. Programele noastre unice sunt concepute astfel incat copiii sa reuseasca. La My Gym nu exista esecul. Creat in 1983, programul My Gym a fost atat de bine primit incat fondatorii s-au decis sa porneasca pe drumul expansiunii.

My Gym Enterprises, compania-mama care francizeaza Centrele de Ftiness pentru Copii My Gym a fost infiintata in 1984. Au fost cautati franchisee calificati si talentati, determinand zonele demografice si locatiile avantajoase, furnizand echipamente si oferind tot sprijinul legat de trainingul directorilor, angajarea personalului si marketing. In prezent, detinem peste 120 de locatii.

My Gym a dezvoltat un sistem in care franchisee-ul este sprijinit in toate aspectele legate de deschiderea si operarea unui centru, de la constructie si decoratii, pana la training si publicitate. Sprijinul nostru ante-deschidere, post-deschidere si continuu oferit franchisee-ilor nostri este fara egal in domeniul franchising-ului. Centrul De Fitness pentru Copii My Gym este o afacere care si-a dovedit succesul. Sistemele financiare, de marketing si administrative clar structurate va ajuta sa evitati erorile si pericolele carora patronii independenti trebuie sa le faca fata singuri.

Pentru a lua o decizie in cunostinta de cauza, posibilii franchisee trebuie sa ia in considerare costurile initiale si sa le puna in balanta cu intrarea intr-o franciza care a rezistat testului timpului. My Gym va ofera oportunitatea de a fi proprietarul si administratorul propriului dumneavoastra centru profesionist, beneficiind de indrumare si sprijin, a caror calitate poate fi oferita numai de o echipa de managenement cu experienta.

Taxe de franciza


Taxa intiala este de 49.500 USD pentru un franchisee si 85.000 USD pentru Master Franchise pentru o perioada de 10 ani. Redeventa este de 6% din profitul brut

Investitia pentru franciza


Suma intitiala necesara, care include taxa de franciza este in jurul valorii de 129.850- 222.400 USD .

Publicitate

Fiecare franchisee contribuie cu 1% din profitul brut la Fondul de Publicitate.

Teritoriu exclusiv, analiza a zonei si negocieri de leasing

Master Franchise are drept teritoriu Romania, Franchisee-ilor li se acorda teritorii locale exclusive, in care nu va mai fi vanduta nici o alta franciza My Gym. Locatiile sunt determinate pe baza analizei demografice, geografice si a tendintelor comunitatii.

Produsele corporatiei


Toate articolele sunt disponibile pentru frenchisee la cele mai mici preturi.

Termen


Termenul francizei este de 12 ani si se reinnoieste pentru aceeasi perioada de timp.

Sprijinul acodrat pentru francizati


Perioada de training si materiale clar structurate: 19 zile pentru franchisee si 21 zile pentru Master Franchise. Publicitate ante-deschidere si planuri de promovare Sprijin de 7 zile la locatie cu ocazia deschiderii

Sprijin pentru deschidere

Marketing, publicitate, media si public relations

Sprijin pentru operare


Management la locatie. Prezenta unui reprezentant in timpul primei saptamani de cursuri Analiza la fata locului a operarii in timpul primului semestru si vizite ulterioare.

No comments:

Post a Comment