Friday, February 4, 2011

NUMERE DE TELEFON PENTRU AFACEREA DVS


Cand demarati propria dvs afacere sunt multe lucruri diferite pe care trtebuie sa le faceti ca de exemplu :gasirea celui mai bun serviciu,furnizor,spatiu de birou.pagina web,departament de marketing ,dar si numerele de telefon care reprezinta o alegere destul de importanta .
Multe compani nu realizeaza ca alegera optima a numarului de telefon reprezinta o importanta strategie de marketing care poate sa iti mareasca veniturile si sa va mareasca portofoliu de clienti.
Folosind un numar de telefon de marketing pote castiga mai multi clienti decat n-ar folosi .


Ce sunt acestea?

Dispozitive originale din SUA ,numerele de marketing sunt numere speciale care nu tin cont de pozitionarea geografica dar te ajuta sa castigi clienti si campania de marketing al companiei tale mult mai usor.
BT a introdus linia de telefon libera prima data in Marea Britanie in 1985 ,fapt care a determinat si companile de telecomunicati sa introduca si ele numere speciale de telefon
Majoritatea dintre noi inteleg si cunosc conceptul 08000 .Totusi acest acest concept a aparut si in Romania.lider de piata in Europa find Marea Britanie.
Numerele de marketing sunt impartite in 3 categori si fiecare are specificul sau si caracteristicile sale

Numere de telefon libere

Numerele de telefon libere au prefixul 0800 si se caracterizeaza ca clienti pot suna gratuit iar factura telefonica este platita de catre companie la total apeluri.Un 0800 numar ofera companiei dvs o imagine nationala si poate creste numarul aplurilor primite cu 300 % decat numerele de telefon standard.

No comments:

Post a Comment