Friday, May 13, 2011

AM IESIT DIN CRIZA ..........URAAAAAAAAAAA!!!!!


Ieri am fost martorul unui eveniment foarte important care il asteptam cu totii si nu puteam sa trec cu vedere despre acest subiect mai ales ca el a fost anuntat cu surle si trambite pe toate posturile media de la noi din tara .Domnul prim-ministru Emil Boc a anuntat ieri oficial iesirea Romaniei din recesiunea economica .E bine sau rau? Luandu-ma dupa vechile previziuni tind sa cred ca nu e bine ,dar pastrand optimismul in mine ar trebui sa iau in considerare acest lucru si sa ma bucur si sa salut vestea in mod oficial"Ura,ura,ura!!! si sa desfac o sticla de sampanie sa sarbatoresc.Institutul National de Statistica a anuntat iesirea tehnica din recesiune dupa ce Produsul Intern Brut a urcat in primul trimestru cu circa 0,6% fata de ultimele 3 luni ale anului trecut si cu 0,3% fata de 2010.Pentru a iesi tehnic din recesiune economia unei tari trebuie sa inregistreze cresteri in doua trimestre consecutive .
Acum apar mai multe semne de intrebare privind evolutia viitoare a economiei ,cum va evolua ea? este de ajuns ca acesta crestere de 0,1% sa anime economia si sa se recapete increderea in sistem .Eu unul personal cred ca o crestere de 0,1% nu este de ajuns si nu ar trebui sa ne inbatam cu apa rece.Privind partea pozitiva a lucrurilor consider ca 0,1% creste este mult mai important decat -0,1% .
Nu stiu cat aceasta veste reprezinta interes pentru marea majoritate a populatiei care este mai mult preocupata de viata de zi cu zi decat de un simplu raport statistic.Oricum exista multe semne de intrebare cum ar fi:"Dece acum si nu mai devreme" ,se putea realiza mai devreme iesirea Romaniei din criza ? Intotdeauna vor exista pareri pro si contra dar nu vreau sa abordez teme politice ca nu acesta este interesul meu

No comments:

Post a Comment