Thursday, December 22, 2011

CE TREBUIE SA STITI DESPRE PUBLICAREA ARTICOLELOR


Marketingul in ceea ce priveste publicarea de articole nu este chiar o sarcina usoara.Daca iti place sa te folosesti de articole in activitati de marketing trebuie sa respecti mai multe principii cum ar fi scriere corecta a lor fara erori gramaticale si un anumit limbaj astfel incat articolul pe carrel il publici sa aiba un continut bun si pe intelesul tuturor.

In principiu atunci cand te hotaresti sa publici articole trebuie sa respecti cateva reguli in ceea ce priveste : "Ce nu trebuie sa faci" si "Ce anume trebuie sa faci"

1 NU PUBLICA ARTICOLE PREA LUNGI

Indiferent cat de important este articolul si cate informatii vei pune in el articolul NU trebuie sa fie prea lung.orice articol prea lung devine plictisitor pentru orice cititor chiar daca este destul de interesant.

2 NU TE ABATE DE LA TEMA ARTICOLULUI

Sa presupunem ca vrei sa te apuci sa scrii un articol despre cum anume poti castiga bani online.Continutul articolului trebuie sa cuprinda numai informatii cum puteti castiga bani online si cum anume puteti incepe sa castigati bani,alte subiecte nu sunt recomandate sa fie incluse in articol daca nu au legatura cu articolul respectiv.

3 NU FOLOSII TERMENI IN LEGATURA CU VANZAREA UNUI SERVICU SAU PRODUS

Indiferent de articol nu sunt recomndate intyroducerea in articolele scrise de mesaje ce indruma la vanzare sau alte activitati economice.Important de stiut este continutul si autenticitatea aricarui articol.Google si-a propus ca in perioada urmatoare sa lupte pentru combaterea incalcarii dreptului de proprietate facand din asta principalul lui obiectiv pentru perioada urmatoare.

4 NU ABUZATI DE CUVINTE CHEIE SAU FRAZE IN ARTICOLE

Chiar daca introducerea de cuvinte cheie este recomandata in orice activitate de seo folosirea lor in mod excesiv in articole nu este indicata.

Acestea au fost cateva dintre sfaturile pe care nu este indicat sa le faceti .Urmand ca in continuare sa va prezint informatii in legatura cu ce anume trebuie sa faceti atunci cand publicati articole.

1 FOLOSESTE IN ARTICOLE TEME PE CARE LE CUNOSTI

Indiferent de calificarea,hobbyurile si pregatirea pe care o ai abordeaza acele teme in articole pe care le stapanesti cel mai bine si care iti face placere sa scri.

2 VERIFICATI OMISIUNILE GRAMATICALE

Chiar daca credeti cati scri un articol pun este de preverabil sa recititi articolul si sa corectati eventualele greseli gramaticale ce apar in acel articol.

4 PUBLICA REGULAT ARTICOLE

Pentru a avea rezultate cat mai bune in orice proces de optimizare importante sunt linkurile cu cat mai multe cu atat mai bune spuneam intr-un articol recent.De aceea este important sa scri regulat articole pentru ca acestea sunt indexate periodic de catre motoarele de cautare.

5 FII ATENT LA STATISITICI

Foloseste-te de statistice pentru a afla ce teme de la ce articole iti aduce cel mai mult trafic

No comments:

Post a Comment