Friday, December 9, 2011

FACTOR IMPORTANT IN DEZVOLTAREA AFACERILOR


O regula scrisa spune ca orice business ca sa fie fezabil trebuie sa realizeze venituri,venituri care trebuie sa fie mai mari decat proprile cheltuieli.Scopul principal al oricarui antreprenor este sa realizeze profit.Se stie ca nu orice afacere reuseste,multi dintre cei mai renumiti antreprenori din zilele noastre au avut si esecuri cu diferite proiecte.
La prima impresie putem afirma ca elementul cel mai important pentru orice afacere este clientul ceea ce la prima vedere este adevarat dar nu este asa ci important este ceea ce poti oferi clientului satisfacandu-i astfel necesitatile.Ca pana la urma satisfactia clientului este dezideratul cel mai important.

Lansarea oricarei afaceri intampina diferite probleme cum ar fi cheltuili pentru a realiza propriul website,cheltuieli de publicitate.Ce te faci cand aceste lucruri nu dau rezultatele scontate ,ce te faci cu munca ta si cu timpul irosit degeaba? Ce este de facut in aceste conditii?

Nu trebuie sa intrati in panica ci trebuie doar sa faci mici modificari si anume sa realizati produse sau servicii specifice care confera valoare.Aceste pot fi ebook-uri(carti online) ,materiale audio,video tutoriale ,programe de membership,programe de coaching,pachete promotionale cu diferite produse sau servicii dupa caz,sau o combinatie intre acestea.

Pentru a va putea realiza obiectivele trebuie sa tineti seama de urmatoarele criterii:
  • indiferent ce vindeti trebuie sa fie "ceva" ce clientii vor sa-l cumpere
  • trebuie sa intelegeti ce anume vindeti,cui ii vindeti si ce anume ii determina pe oameni sa cumpere produsul respectiv
  • trebuie sa vindeti in cel mai usor mod astfel incat sa fie cat mai usor de cumparat
Acestea sunt doar cateva notiuni de care trebuie sa tineti seama,dar cel mai important lucru este sa veniti cu ceva inovativ tangibil care sa-i ofere valoare si beneficii produsului sau serviciului la un pret specific

No comments:

Post a Comment