Tuesday, June 28, 2011

CUM PUTETI SA AJUNGETI IN CLUBUL MILIONARILOR?

Actuala recesiune mondiala a oferit multor antreprenori intrarea in clubul select al milionarilor .Pare destul de ciudat nu? dar nu este asa intr-un raport publicat de World Wealth Report's anunta ca numarul milionarilor a crescut cu 8,3 % in lume in 2010.
Numarul persoanelor care au reusit sa depaseasca pragul de 1 milion $ in SUA a depasit 3 milioane de persoane .Raportul Wealth prezinta ce sfaturi ar trebui sa urmeze viitori antreprenori pentru a intra in aceasta elita.

INTOARCE-TE LA PIATA

Chiar daca aceasta recesiune a franat avantul unora pentru investitii,sfatul pe care il dau "Investiti cu cap" pentru unii antreprenori criza reprezinta un moment excelent pentru a demara noi investitii si a se extinde."Cand spun intoarceti-va la piata" m-am referit la a renunta la depozitele bancare si alte instrumente de economisire care nu va aduc doar cateva castiguri procentuale si investiti in diferite afaceri startup care poate sa va genereze randamente mult mai bune decat un simplu depozit bancar.
Un amanunt important de care sa tineti seama este sa folositi fonduri proprii pentru a demara o afacere sau fonduri europene si nu credite bancare.

GANDESTE PE TERMEN LUNG

Adoptarea de strategii pe termen lung este cheia oricarei afaceri.La noi in tara au apus vremurile cand afacerile se faceau dupa ureche si fara nici o strategie.Nu cauta sa te inbogatesti repede,investeste profitul.

FI PASIONAT DE CE FACI

Pentru ca munca ta sa dea rezultate trebuie mai intai sa pui pasiune in ceea ce faci,sa o faci cu placere daca respecti aceste lucruri eforturile muncii tale vor fi rasplatite ,perseveritatea si pasiunea vor invinge

INCEPE SA ECONOMISESTI DE LA VARSTE FRAGEDE

Dupa cum stiti lansarea unei afaceri necesita un anumit capital care difera de la proiect la proiect.Cum sa reusim sa strangem acel capital atat de necesar ? Foarte simplu prin economii de la varste fragede .Invatati-va de mic sa economisiti bani si sa-i gestionati corect,formati-va din timp un abcedar financiar.Cu cat capitalul dvs e mai consistent cu atat e mai bine pentru dvs.

INVESTITORI STRAINI

Romania este o portunitate de investitii find o tara emergenta ea ofera perspective de dezvoltare foarte bune pentru investitori pe termen lung.Cautati sa atrageti investitori straini in Romania

ALEGETI CU GRIJA UNDE SA INVESTITI

Inainte sa va apucati sa investiti studiati bine piata in care doriti sa investiti,alegeti-va o anumita nisa si exploatati-o la maxim

No comments:

Post a Comment