Friday, November 11, 2011

BANI DI VANZARE DE LENJERIE CONTRA CANCER DE SAN


Mediul online dupa cum am mai spus si cu alte ocazii reprezinta o buna oprtunitate de a demara propria dumneavoastra afacere.Astazi va voi prezenta cum :Kate Hamilton si Geraldine Hurd ambele originare din Marea Britanie au reusit sa lanseze un magazin online in care obiectul principal de activitate il constituie comercializarea de lenjerie.Brandul creat de cele 2 se numeste "Betty and Belle"

Betty and Belle are ca obiectiv principal obiectiv comercializarea de lenjeri care sa combata cancerul de san.Ideea afaceri a pornit dupa ce a inteles ca lipsesc cu desavarsire pe piata lenjeri care sa previna aparitia cancerului de san si lipsa de informatii despre aceasta boala.

Pe post de creator de moda la cooptat pe Macmillan specialist in designul lenjeriilor si in designul de lenjerie pentru persoanele post operatori.De la lansarea lui in 2007 magazinulse bucura de o excelenta reputatie si servicii profesionale medicale in randul populatiei britanice.
Kate si Geraldine periodic viziteaza si fundatii care militeaza pentru combaterea cancerului la san pentru a le oferi informatii cum sa alegem corect sutienul.
In perioada urmatoare Kate intentioneaza sa creeze noi costume de baie si sa realizeze venituri mult mai mari din online.
Dintre produsele care se gasesc in lantul de magazine Betty and Belle amintim:sutienele mari,sutienele sport,sutienele mici,de maternitate,lenjerie speciala creata pentru mirese ,corsete,seturi de lenjerie etc.

No comments:

Post a Comment