Thursday, November 24, 2011

MARKETINGUL DE NISA


Un element esential de care trebuie sa fiti foarte atenti in momentul in care doriti sa demrati o afacere este acela de a stii sa alegeti o nisa potrivita in care serviciile sau produsele voastre sa se integreze cat mai rapid .Perioada cand puteam realiza afaceri dupa ureche a apus de mult.
Marile companii aloca sume importante de bani pe studii de piata,privind produsele si serviciile,asta deoarece oameni sunt diferiti fiecare dintre ei avand conceptii si obiceiuri diferite de viata.
Un antreprenor trebuie intotdeauana sa fie capabil sa implementeze un nou concept dar asta nu este suficient sarcina lui cea mai importanta aceea de a putea sa interactioneze cu potentiali clienti creind astfel o legatura intre el si ei satisfacandu-le dorintele,clienti care deobicei sunt pretentiosi atunci cand vine vorba de a cumpara un produs sau servicu

Asadar daca traiti intr-o lume in care lumea are nevoie de necesitati si dorinte diferite ,trebuie sa va concentrati pe necesitatile acelor care orespund cu ce puteti dvs sa le oferiti.
Un element important de care trebuie sa il stiti atunci cand trebuie sa alegeti o nisa potrivita nu este aceea de a investii pentru a creea un anume brand sau o idee buna de afaceri ci impactul pe care il aveti asupra segmentului de nisa respectiv.
In zilele noastre internetula revolutionat i continua sa revolutioneze complet mediul de afaceri si anume ca exista in lume pagini web al multor companii care sunt vizitate de milioane de vizitatori.Acesti vizitatori pot sa fie denumiti o nisa

No comments:

Post a Comment